Screening personeel grondig gedaan door een echte investigator

Een bedrijf is zo goed als het personeel dat er werkt. Dit betekent dat het belangrijk is om zeker te weten dat u personeel aanneemt dat goed en betrouwbaar is. Maar hoe weet u nu precies met wie u te maken heeft? Hoe weet u of een personeelslid zich netjes heeft gedragen in het verleden? Hier kunt u achter komen door middel van screening van personeel. Quadrant Investigations is specialist op dit gebied. Schakel ons in en voor u het weet heeft u een helder beeld van (toekomstig) personeel.

Screening van werknemers

Screening van werknemers kan op veel manieren gedaan worden. Quadrant Investigations gaat altijd voor een interdisciplinaire aanpak. Wij screenen verschillende aspecten om tot een goed beeld te komen. Denk aan strafrechtelijke gegevens, online gegevens en meer. Het onderzoek kan zo nauwkeurig als u dat wilt.

Reken op integriteit, grondig onderzoek en kwaliteit bij achtergrondonderzoek door Quadrant Investigations

Screening van personeel is een klus die vraagt om integriteit. Dit is precies wat u bij Quadrant Investigations kunt verwachten. Onze mensen zijn opgeleid en ervaren. Wij beschikken over de juiste vergunningen en handelen altijd conform de geldende privacywetgeving. Op onze website treft u meer informatie over onze vergunningen en privacyaspecten.

Informatie aanvragen

Kom in contact met onderzoeksexperts van Quadrant Investigations

Heeft u een sollicitant die wellicht in aanmerking komt voor een openstaande functie? Of heeft u een nieuw personeelslid waar u meer over wilt weten? Bent u benieuwd naar de achtergrond van deze persoon? Dan gaat Quadrant Investigations voor u aan de slag. Aan de zijkant van deze webpagina vindt u een handig contactformulier. Laat uw bericht bij ons achter; Quadrant Investigations neemt spoedig contact op. U kunt ons ook gemakkelijk bellen op +31 (0) 233 03 46 10 of u kunt ons mailen naar contact@quadrant-investigations.com. Wij gaan met u in gesprek om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Voor u het weet is er een grondige screening personeel voor u verricht!

Meer gerelateerde onderwerpen