Achtergrondonderzoek laten doen door een echte investigator

Er komt een functie vrij bij u in het bedrijf. Meerdere kandidaten melden zich aan. U heeft een aantal personen op het oog voor de functie. Maar wie gaat het worden? Dit hangt natuurlijk af van verschillende aspecten. Heeft deze persoon de juiste opleiding gevolgd? Heeft deze persoon genoeg werkervaring? En ook niet onbelangrijk: om wat voor persoon gaat het überhaupt? Het is altijd fijn om te weten met wie u te maken heeft bij een sollicitant. Hierbij kan Quadrant Investigations helpen. Wij verrichten een goed pre-employment onderzoek. Zo weet u waar u aan toe bent in een sollicitatieprocedure.


Antecedentenonderzoek bij sollicitatie

Een antecedentenonderzoek bij sollicitatie is nuttig en handig. Maar wat omvat een dergelijk onderzoek precies? Het hangt er hierbij vanaf wat u belangrijk vindt. Wij kunnen bijvoorbeeld onderzoek doen naar strafrechtelijk verleden. Ook kunnen wij op internet zoeken naar informatie. Denk aan sociale media of bepaalde fora waar de naam van deze persoon genoemd is. Het onderzoek is zo breed als u dat nodig acht. Alles gaat in overleg.


Reken op integriteit en kwaliteit bij achtergrondonderzoek door Quadrant Investigations

Quadrant Investigations heeft de juiste vergunningen om een integer achtergrond onderzoek te verrichten. U kunt altijd rekenen op kwaliteit. Dit komt door de ervaring van Quadrant Investigations.

Informatie aanvragen

Kom in contact met onderzoekers van Quadrant Investigations

Heeft u een sollicitant die wellicht in aanmerking komt voor de functie? Bent u benieuwd naar de achtergrond van deze persoon? Dan gaat Quadrant Investigations voor u aan de slag. Aan de zijkant van deze webpagina treft u een contactformulier. Laat uw bericht achter, en Quadrant Investigations neemt snel contact op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Voor u het weet is er een grondige screening voor u verricht op het gebied van personeel! U kunt ons eventueel ook mailen op contact@quadrant-investigations.com of u kunt ons bellen op +31 (0) 233 03 46 10.

Meer gerelateerde onderwerpen