Een aangiftecheck door een rechercheur van Quadrant Investigations

Bent u slachtoffer geworden van een vervelende gebeurtenis? Bent u benieuwd of er sprake is van een strafbaar feit? Vraagt u het zich af of het zin heeft om aangifte te doen? Dit zijn kwesties waar wij u bij kunnen helpen. Onze experts staan u graag bij. Quadrant Investigations helpt slachtoffers graag bij het doen van aangifte bij de politie. Op die manier weet u beter of uw casehout zal snijden.

Wel of geen aangifte doen? Gerichte hulp bij aangifte door onze experts

Veel mensen die slachtoffer worden van een misdrijf, twijfelen of zij aangifte gaan doen. Verschillende aspecten voeden deze twijfel. Soms zijn slachtoffers bang om aangifte te doen: de dader is een bekende. Soms vragen slachtoffers zich af of het zin heeft. Andere keren vragen slachtoffers zich af of er überhaupt wel sprake was van een strafbaar feit. Zit u met een van deze vraagstukken? Of heeft u gewoon een adviserende partij nodig? Laat ons u bijstaan met een aangiftecheck.

Discretie en integriteit staan voorop wanneer wij u helpen met aangifte

Wij zijn een gecertificeerd particulier onderzoeksbureau. Met de juiste vergunningen en AVG kenmerken, voldoen wij aan alle eisen van de overheid. Kwaliteit en integriteit staat voorop bij Quadrant Investigations.

Informatie aanvragen

Kom snel in contact met de experts van Quadrant Investigations voor hulp bij aangifte doen

Bent u van plan aangifte te doen maar weet u niet zeker of het zin heeft? Heeft u het gevoel dat er iets niet klopt? Laat een onderzoeksexpert van Quadrant Investigations hier goed naar kijken. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Vul dan het contactformulier op de website in. Dit formulier treft u aan de zijkant van deze pagina. Na het invullen van uw vraag en gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen ervoor dat uw aangiftecheck goed wordt gedaan.

Meer gerelateerde onderwerpen